Bjarne R.S. Fahnøe & Maribel Etulle Macapaz Fahnøe

Lidt om hvem vi er:
Vi er gift og har været det i mere end 31 år.

Maribel er filipina fra Toledo City, Cebu, født i 1966 og kendes af de fleste blot som Mawel.
Der vil nok ikke komme meget fra Mawel på denne side, da hun bruger sin Facebook

Bjarne er født i 1945 og kendes af de fleste blot som Bjarne Fahnøe.
Se lidt mere om hvem Bjarne er og hans håb - drøm!

Ingen af os kan jo løbe fra, at vi er ved at være gamle begge to
og ikke mere kan, hvad vi har kunnet!

Vi har nu boet til leje i huset her i Vittarp, 6855 Outrup nord for Varde i mere end 20 år.
Vi havde tidligere en lille gård med bl.a. vore egne heste og heste opstaldet i Kjelst, Billum
Vi klarer "dagen og vejen", som man siger udelukkende for Bjarnes pension.
Mawel er stadig handicappet efter blodpropper i hjernen i februar 2018 og opereret for tumor i maven i august 2020 og hjerteoperation i september 2020, dog får Mawel stadig her i 2021 god hjælp fra Esbjerg og Odense sygehuse samt Sundhedscentret/Lægehuset i Nr. Nebel og gode, søde, dejlige og hyggelige hjemmesygeplejersker/hjemmeplejere, som kommer her regelmæssigt. Mawel får megen medicin i løbet af dagen. Vi klarer alt uden nogen form for økonomisk hjælp/tilskud udover det til medicin, som alle andre også får.
Vi forsøger på Den Blå Avis at sælge ting, vi har til overs, eller vi søger ting, vi mangler, som vi ikke kan finde i diverse Røde og Blå Kors samt Kirkens Korshærs genbrugsbutikker, hvilke vi handler en del hos.

Vi vil blive meget glade for at høre fra jer og fortælle - svare på jeres spørgsmål...

Send email til vore private emails og meget gerne med foto (hvis I kender vore mail)
eller klik på i nederste højre hjørne og fortæl....

Vi vil blive glade for mail og også glad, hvis I blot vil dele link til denne side med ???

Så lidt mere om, hvem jeg - Bjarne er og mit håb - min drøm - min søgen:

Mit fulde navn er Bjarne Romale Schneidermann Fahnøe.
Jeg er jo ikke helt ung længere og må indrømme, at jeg på alle måder er ved at være godt slidt,
men jeg både vil, kan og skal klare det forsat at være tjenende ånd for Mawel!
På mange måder savner jeg - længes efter at føle, jeg lever!
Ellers arbejder jeg med at klare vort daglige liv med madlavning, rengøring, indkøb og passe have alt for det mest nødvendige, og jeg er stolt over at kunne klare det helt uden hjælp, hvilket bruger næsten al min energi.
Når jeg har overskud af energi bruger jeg den på vore hjemmesider, men bemærk, at siderne om About Philippines er under nedlukning. Jeg roder også med vore akvarier med primært cichlider, fra hvilke vi ofte har unger, som vi er glade for at forære væk til vor familie, venner og deres familier eller sælge til andre f.eks. lige nu disse Rødstrubet Cichlide unger og f.eks. Tetra Fiskefoder, Akvariedekorationer - etc. (links slettes, når solgt - foræret væk).
Jeg prøver af og til at hjælpe andre med at løse problemer med deres computer, NAS-server og netværk, hvis jeg kan, dog IKKE apple systemer og diverse smartphones, hvilke jeg ikke ved noget om.
Tidligere, før Mawel blev syg, brugte jeg megen tid på fotografering og billedbehandling, men det er nu flere år siden, og jeg tager ikke længere ud og fotograferer "bestillinger" heller ikke for familie og venner. Alt mit gamle fotoudstyr er blevet pakket ned og mit fotodomæne og fotosiderne er helt lukket ned - slettet. Mit 20 år gamle kamera, som ikke er up-to-date - men godt - og et par enkelte af objektiverne ligger dog klar i fototasken, hvis lysten en dag kommer igen..... Fotografering nu, hvis det skal være, ja da bruger jeg telefonen til "simple billeder" kun til privat brug for os herhjemme.

Jeg er IKKE på nogen form for sociale medier som f.eks. Facebook og lignende... og vil aldrig komme der,
så jeg beder jer, der ser denne side om at sprede linket til siden til alle, som I kender!

Jeg er mest opvokset  på Ålekistevej 104A st. th., 2720 Vanløse i en meget lille 2 værelses lejlighed med kakkelovn, hvor vi var 4 personer, mig, min lillesøster Vibeke og vore forældre, som var Elo og Tove Fahnøe. Vort hjem var ikke rigt på penge, men rigt på kærlighed og omsorg for os børn.

Fra tiden på Ålekistevej var legekammerater og senere gode venner f.eks. Ole og Søren Stig Jessen fra nr. 104b. Min far lærte Ole at spille banjo og mundharpe. Af andre var Ivan Carlsen, Connie Mikkelsen og Lis Knudsen fra nr. 106a og b (Lis flyttede omkring 1959-60 til Lille Værløse). Bemærk Connie's og Lis' navne er fødenavne. Desværre mistede jeg forbindelsen med dem, da jeg flyttede hjemmefra.

Jeg gik fra 1. klasse til og med realklassen på Vanløse skole. Senere på Forsvarets Gymnasium på Frederiksberg Slot.
Fra folkeskoletiden søger jeg specielt Johnny Larsen fra Jydeholmen og Jan Hemmingsen fra Ålekistevej. Både Johnny og Jan blev soldater - konstabler i flyvevåbnet efter skoletiden. Jan giftede sig med vor klassekammerat Hanne Warmer. Der er mange flere gamle klassekammerater, jeg kunne tænke mig at få kontakt med igen.

Mine forældre havde sommerhus på Katrinebjergvej 5 og min mormor og morfar (Schneidermann familien) på Sandvejen 22 begge Vallensbæk strand. Baghaverne støtte sammen i et hjørne. Jeg havde mange gode venner i Vallensbæk, og specielt gruppen omkring Ole (Harvig) og Birte (som fandt sammen og nu er gift) mindes jeg med glæde, og venskabet med dem forsatte om vinteren gennem mange år hos - med familien Harvig på Kochsvej 9, Frederiksberg. Det er en glæde stadig at have forbindelse med Ole og Birte.
Der er flere personer fra sommertiden i Vallensbæk, jeg søger f.eks. Finn og Hanne Andersen fra Katrinebjergvej 20. Finn boede på Carit Etlarsvej, Frederiksberg hos sine forældre Svend og Irene Andersen om vinteren, og flyttede efter han og Hanne blev gift til Gl. Kongevej på Frederiksberg.

Det kunne være dejligt at få forbindelse med disse venner fra barndommen og ungdommen og udveksle, hvordan livet har været for os alle! Hvis du, som læser dette, kan hjælpe til igen at få forbindelse, vil jeg være glad!

Jeg startede som soldat, konstabelelev den 12 August 1962 i Avderød. Efter min uddannelse i 1964 på sergentskolen på Kronborg og senere oversergentskolen i Sønderborg var jeg tjenstgørende i Farum og Høvelte og efter afsluttet uddannelse til officer på Hærens Officersskole, Frederiksberg Slot i 1969 var jeg udover diverse udstationeringer fast tjenstgørende ved regimenter/myndigheder i Varde, Ringsted, Nymindegab og Oksbøl, hvorfra jeg blev pensioneret efter mere end 43 år som tjenstgørende i forsvaret.

Jeg er tit blevet spurgt om, hvorfor jeg blev soldat. Det kan jeg let forklare: Der var ikke mange muligheder for at blive boende hjemme efter folkeskolen og få en uddannelse. Jeg havde oplevet den respekt, som var omkring min farfar, som var pensioneret fra hæren. Min far og mor havde været i modstandsbevægelsen under WWII, og verden var i 1962 igen i uro. Min farfar foreslog - opfordrede mig til at blive soldat, og dermed være med til at sikre Danmark, hvis.... Alt i alt så ved at blive soldat kunne jeg jo også få mad, tøj, lidt penge og et sted at bo, samt følge i familiens "fodspor", det blev så til mere end 43 år, og jeg fik set "meget af verden"!

Efter jeg flyttede hjemmefra i 1962, har jeg igennem årene haft privat bolig (udover på kaserner i Avderød, Farum, Høvelte og Sønderborg) her:
Roskilde, Slagelse, Korsør, Varde, Ringsted, Nymindegab, Skjern, Oksbøl, Billum - Kjelst, og  nu her til sidst i Outrup

Mit håb og drøm:
JA, det kunne være rart at få kontakt med nogle af jer ungdomsvenner og venner fra senere i livet igen!
Ja, jeg søger alle tidligere venner, OG fra tiden på vor lille gård i Kjelst søger jeg - vi: hestefamilier, hestepiger, hundesitterpiger og nogle af lejerne af aftægtslejligheden, som vi havde på gården, som både Mawel og jeg følte venskab med, mens de boede der - kom på gården, hvoraf Mawel havde nogle af dem med på ferie hjemme på Cebu, og mange flere også fra min tid i Ringsted, Nymindegab, Skjern og Oksbøl, ja alle fra
"fortiden - der var en gang -"
Jeg savner også meget kontakten, som helt er mistet, med min familie på alle led - gamle som unge i alle slægtled, ja selv de allernærmeste - i Fahnøe og Schneidermann familierne!
- Min egen skyld vil nogle sige, fordi.... - men så er jeg nu blevet klogere -
Jeg vil blive glad for at høre fra jer alle,
hvis I har lyst til at genoptage seriøst gensidigt fortroligt venskab og holde tæt kontakt,
UDEN at fordømme - blive fordømt
.......
og fortælle - svare på jeres spørgsmål....

SE: Vor lille families andre hjemmesider:
Bemærk vore private sider og public photo & video albums ligger under fahnoe.dk og
ALLE vore sider SKAL være med https:// foran adressen

Vort Photo og Video album Private zone
er første album i vore Public photo & video albums
Albummet viser billeder fra vores liv og indeholder flere under-album også med gamle optagelser, som nu er scannet ind - desværre ikke for god kvalitet - af Luray III party - Høstfester på gården i Kjelst, samt album - billeder af - fra vore nuværende få venner.
Albummet kræver Sign in før det vises, send en mail og få adgang.
Flere album vil komme i fremtiden, f.eks. flere foto af personer fra fortiden vi søger:
f.eks. fra Bjarnes ungdom og flere fra vor tid på gården i Kjelst
Bemærk: Når back-up server kører, er der INGEN virkende links til photo og video albums!

Hvis du gerne vil orienteres, når der er opdateringer her på siden eller i fotoalbum,
så send en mail med emnet: Få opdateringer.
Så vil du få en mail fra os, hver gang vi opdaterer.

Se også vore public sider:
About Philippines: General information about Culture and Life - Etc.

HUSK:
Rigtige familier og venner
har fortrolig tæt kontakt
deler glæder og sorger
bekymringer og drømme
UDEN at fordømme
UDEN at udnytte/misbruge hinanden
OG

Mange tanker og hilsner
Mawel & Bjarne

Det eneste, vi har, er lige nu og her –
Hvor mon denne sti fører hen?
Ingen ved det - Carpe Diem –
så grib livet og udlev dine drømme fuldt ud i dag

Fordi: som Piet Hein siger det:
At leve i nuet er livets teknik –
og alle folk gør deres bedste,
men halvdelen vælger det nu, som gik,
og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu
blir aldrig i livet presente
og alle folks levetid går sågu
med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi,
og det næste blir aldrig det rette.
Næ, sørg for, at nuet, du lever i,
engang for altid er dette.

Eller som Bjarne siger det:
Hellere leve i tosomhed med tætte venner i nuet
end med familie og mange "falske" venner,
som egentlig for begge parter vedkommende
ikke vil have kontakt med os,
selv om nogle ganske få er meget savnet!

Gå til sidens top

Web Analytics